Waarom AnnTac?
AnnTac - Digitaal archief
Automatisch archiveren
Uw archief is beschikbaar:
24 uur per dag, 7 dagen per week
035-2400210

Search our Site

   AnnTac biedt digitale oplossingen voor het archiveren van papier, elektronische documenten en e-mail, zowel bij u op eigen server, als veilig bij ons in de cloud. U kunt binnen één dag aan de slag vanaf uw eigen locatie. Bespaar onnodige kosten van het onderhouden van een fysiek archief dat kans op brand- en waterschade met zich meebrengt en stap over op het volledig geautomatiseerde digitale archief van AnnTac. 
 

AnnTac biedt de mogelijkheid om medewerkers rechten te geven door een vorm van groepslidmaatschap op basis van de rol die ze hebben binnen de organisatie. Door het koppelen van de rol van de gebruiker in de organisatie aan een rol in een AnnTac, is het eenvoudig om de rechten van een gebruiker te bepalen. Dit betreft zowel functionele rechten (wat mag een gebruiker doen) als de documenten die de gebruiker mag inzien.

Door bijvoorbeeld het toevoegen van knoppen met dubbele functies (opslaan wijzigingen huidig document, volgend document openen, open document editor) kan de software voorkomen dat de gebruikers eindeloos met de muis hoeven te klikken om simpele acties te voltooien. De software is bij ontwerp simpel en snel gehouden, de ingewikkelde technologie zit onder de motorkap.

Wellicht kent U iCloud van Apple of Dropbox. Deze diensten vallen onder de ‘cloud’, een term die voortkomt uit het begrip ‘cloud computing’. Cloud computing is simpel gezegd de online opslag van gegevens, software en bestanden waar je altijd op aanvraag toegang tot hebt. Deze opslagruimte bevindt zich in de zogenaamde ‘cloud’, wat vertaald een wolk is. Deze term wordt gebruikt omdat de plek waar je bestanden en gegevens staan niet zichtbaar/tastbaar is. Bij AnnTac staan uw documenten staan op eigen apparatuur (servers) in 2 datacentra van XS4ALL /KPN in Nederland.

 

In het zoekscherm boven in het Ann-Archive scherm kan worden gezocht op de inhoud en veldwaarden van documenten. Het zoeken is vergelijkbaar met het zoeken in Google. Er zijn veel zoekopties die erbij kunnen helpen om sneller het gezochte document terug te vinden.

  Indexeren betekent het toekennen van kenmerken aan documenten die de inhoud weergeven. AnnTac indexeert documenten op basis van de volledige inhoud. Daardoor is Full Text search op ieder woord en getal mogelijk. Bijkomend voordeel van indexering is dat u de documenten snel kunt vinden. Systemen die met een databasestructuur werken worden over het algemeen trager naarmate de database groeit. Bij indexering is dit niet het geval.

Ons adres


Eemnesserweg 1 - 24
1221 CS Hilversum

035-2400210
info@anntac.com