Diensten
AnnTac - Digitaal archief
Automatisch archiveren
Uw archief is beschikbaar:
24 uur per dag, 7 dagen per week
035-2400210

Search our Site

            AnnTac heeft de afgelopen jaren veel tijd en ontwikkeling gestopt in het flexibel kunnen toevoegen van bestaande datasets. Als uw documenten al gescand en opgeslagen zijn in een folderstructuur of u maakt gebruik van een andere softwareoplossing voor uw documenten, is het meestal mogelijk deze documenten geautomatiseerd en gestructureerd toe te voegen aan het AnnTac archief. Neem gerust contact op bij vragen over de mogelijkheden.
            Speciaal voor organisaties die de transitie willen maken van fysiek documentbeheer en archivering naar een digitale omgeving. AnnTac kan projectmatig de huidige fysieke documenten inscannen en succesvol samenvoegen met het digitale archief, zodat ook de oude, fysieke documenten veilig opgeslagen staan en makkelijk terug te vinden zijn. Dit elimineert brand- en waterschade en voorkomt het kwijtraken van dossiers.
            Sluipenderwijs kunnen er achterstanden ontstaan in uw digitale archief. Hoewel wij er altijd naar streven om onze matching van documenten te verbeteren, is het onvermijdelijk dat sommige documenten niet automatisch worden gematcht. Dat moet dan handmatig gebeuren. Ook moet uw archief periodiek worden opgeschoond. Via AnnTac kunt u iemand inhuren die uw digitale archief  voor u kan bijwerken en opschonen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ons adres


Eemnesserweg 1 - 24
1221 CS Hilversum

035-2400210
info@anntac.com