ONVIEW
AnnTac - Digitaal archief
Automatisch archiveren
Uw archief is beschikbaar:
24 uur per dag, 7 dagen per week
035-2400210

Search our Site

OnView is software voor bewindvoering, schuldhulpverlening, cliëntregistratie en andere inkomensbeheer functies. OnView is een overzichtelijk programma voor bewindvoerder(s) op een afgesloten webpagina waarmee bewindvoerder(s) zeer gemakkelijk cliëntgegevens kunnen overzien en inkomen kunnen beheren. 

Door op de afgesloten pagina van OnView in te loggen wordt gezorgd dat iedere bewindvoerder, schuldhulpverlener of inkomensbeheerder unieke gegevens heeft en dat uw informatie niet zichtbaar is bij andere bewindvoerder(s) die OnView gebruiken. Binnen OnView kunt u vervolgens gehele online dossiers van cliënten opbouwen, periodieken ingeven en transacties monitoren.
 
Ook biedt OnView de mogelijkheid om zeer eenvoudig, verschillende, duidelijke rapporten en standaard brieven te produceren. Onview heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de schuldhulpverlening en bewindvoering. Het pakket is door zowel startende bewindvoerder(s) als de meer ervaren bewindvoerder ontwikkeld. Regelmatig overleg over hoe om te gaan met schuldhulpverlening dan wel bewindvoering zorgt ervoor dat de gebruiker wordt voorzien van nieuwe versies en mogelijkheden van de software.

Ons adres


Eemnesserweg 1 - 24
1221 CS Hilversum

035-2400210
info@anntac.com