Cobi Bewind
AnnTac - Digitaal archief
Automatisch archiveren
Uw archief is beschikbaar:
24 uur per dag, 7 dagen per week
035-2400210

Search our Site

Klant: Coöperatie Cobi Bewind (Amersfoort).

Markt: beschermingsbewind.

AnnTac klant sinds: 2014.

Documenten per week in online archief: 1100.

Besparing per maand: € 4300,-

Bestuurder Pascal Koster was tot en met 2011 freelancer, echter besloot in 2012 zelf een eigen kantoor te openen in beschermingsbewind. Dit is een beschermingsmaatregel waarbij vermogen en inkomen van een persoon onder bewind worden gesteld door de kantonrechter.. Hij startte op een zolderkamer van 20m2. Nu telt zijn organisatie 5 full time medewerkers en is zijn kantoor bijna 8x zo groot. De gehele organisatie werkt efficiënt in de cloud.


Zo was niet de start in 2012. Cobi Bewind begon met papieren dossiers en deze werden fysiek in ordners en kasten gearchiveerd. Afspraken in de Rechtbank brachten altijd tassen vol mappen met zich mee. Na enige tijd was er geen ruimte meer voor nog meer kasten. Er moest iets veranderen, want het bedrijf groeide.


De volgende stap werd zelf documenten scannen, titels digitaal toevoegen aan deze documenten en vervolgens plaatsen in de juiste mappen in Dropbox. Ook dit was niet de juiste oplossing.


Cobi Bewind maakte in 2014 de keuze om over te stappen op het slimme, efficiënte online archief van AnnTac. Dit resulteerde direct in ontzettend veel voordelen. Na de snelle implementatie van 1 dag was flexibel en overal kunnen archiveren een feit. Of de medewerkers van Cobi Bewind nu thuis, op kantoor of op de Rechtbank zijn, snel en handig dossiers doorzoeken werd de nieuwe standaard. De 250 poststukken die dagelijks binnenkomen bij Cobi Bewind worden vandaag de dag in 15 minuten verwerkt en digitaal in de cloud opgeslagen, geheel automatisch in het juiste dossier. Dit geldt ook voor e-mails. Voorheen nam dit proces een volle werkdag in beslag. Dit vertaalde zich in het verminderen van 2 full time medewerkers, een extreem forse besparing op een klein team.


Tot slot is de accountantscontrole, ter behoeve van de kwaliteitseisen van de Rechtbank, makkelijker geworden. Dit doordat de slimme software eenvoudig en helder doorzoekbaar is op dossier én bestandsniveau. Cobi Bewind wordt door de markt als een van meest efficiënte en succesvolle beschermingsbewindkantoren van Nederland gezien.

Ons adres


Eemnesserweg 1 - 24
1221 CS Hilversum

035-2400210
info@anntac.com