WSNP.NU
AnnTac - Digitaal archief
Automatisch archiveren
Uw archief is beschikbaar:
24 uur per dag, 7 dagen per week
035-2400210

Search our SiteKlant: WSNP.NU (Zuidland).

Markt: WSNP Bewindvoering.

AnnTac klant sinds: 2012.

Documenten per week in online archief: 4000.

Groei: 700 Dossiers.

Hans Lagendaal startte in 2008 met Equalis Bewindvoering, een organisatie voor wettelijke schuldsanering (Wsnp). Terugkijkend op die begintijd noemt Hans zijn organisatie gekscherend ‘Fred Flintstone Bewindvoering’: Geen gebruiksvriendelijke bewindvoerderssoftware, ICT in eigen beheer en kasten vol ordners met gegevens van schuldenaren.

Dat moest efficiënter kunnen. Behalve de aanschaf van professionele bewindvoerderssoftware, de overstap naar online werken in de cloud, besloot Equalis Bewindvoering in de tweede helft van 2012 ook gebruik te gaan maken van het online archief van AnnTac. Met hulp van AnnTac zijn vervolgens alle lopende dossiers eind 2012 in twee weken tijd gedigitaliseerd. De bedrijfsvoering is sindsdien volledig veranderd. Dankzij de integratie van mail merge van Microsoft in AnnTac verloopt de uitgaande correspondentie nu vrijwel geheel digitaal. Het archiveren van ingekomen email gebeurt met een paar muisklikken. Inkomende post wordt dagelijks gescand en vervolgens vernietigd. Bij zittingen op de rechtbank hebben de bewindvoerders via hun mobiele devices zo nodig toegang tot de digitale dossiers van hun schuldenaren.

De administratieve ondersteuning bij Equalis Bewindvoering bestaat al jaren uit twee dames, 21 uur per week voor post- en archiefzaken en 24 uur per week voor het maken van digitale dossiers en het verwerken van vorderingen. Het grote verschil is dat zij nu vijf bewindvoerderskantoren en negen bewindvoerders bij de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden ondersteunen. Mede dankzij AnnTac kan Equalis met dezelfde bezetting onder de naam WSNP.NU backoffice ondersteuning bieden aan zelfstandig werkende bewindvoerders Wsnp.

Ons adres


Eemnesserweg 1 - 24
1221 CS Hilversum

035-2400210
info@anntac.com